Preskočite na glavni sadržaj

Pop-up događanje u MSU-u: Timo Herbst i Marcus Nebe

Jedan od sviju: razgovor i performativna prezentacija radova umjetnika Tima Herbsta i Marcusa Nebea održat će se u četvrtak 4. travnja u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu s početkom u 18 sati.
vrijeme: 04.04.2024. -
mjesto: Zagreb
url: http://www.msu.hr
Predavanje Tima Herbsta, njemačkog umjetnika na rezidenciji u MSU, uklučivat će i performativnu prezentaciju radova koje je izradio u suradnji s Marcusom Nebeom u postavu MSU-a.
 
Na pop-up događanju u MSU, Timo Herbst i Marcus Nebe pozivaju na razgovor o individualnim i kolektivnim tijelima u društvima različitih dijelova svijeta u sklopu predstavljanja svog projekta - Positionings (Smještanja). Umjetnici će potaknuti razgovor sa sudionicima predavanja istovremeno skenirajući njihova tijela, koja će potom, uz dozvolu sudionika_ca iskoristiti za izradu 3D printova i animacija. LED animacija Geste privremeno izložena u MSU prikazivat će rezultate prethodnih akcija umjetnika.
 
Razgovor i predavanje bit će na engleskom jeziku.
 
Više o događanju
 
Program podržali: Gradski ured za kulturu i civilno društvo Grada Zagreba, Ministarstvo kulture i medija, program EU Culture Moves Europe.