Preskočite na glavni sadržaj

Online predstave Teatra Gavran

Online predstave Teatra Gavran
Teatar Gavran najavljuje četiri besplatne online izvedbe svojih hit-predstava. Reviju otvara 15. siječnja, u 10 sati ujutro, komedija 'Pandorina kutijica' u režiji Roberta Raponje, u interpretaciji Željka Duvnjaka, Ivice Jončića i Mladene Gavran.
U subotu, 22. siječnja u isto vrijeme dostupnom postaje i iznimno popularna monodrama "Hotel Babilon" u režiji Aide Bukvić i u interpretaciji Mladene Gavran. Do sada je ova monodrama imala više od 250 repriznih izvedbi u teatru. Potom je 29. siječnja na rasporedu groteska "Pacijent doktora Freuda" u režiji Roberta Raponje, a u interpretaciji Peđe Gvozdića, Jakova Gavrana, Ana-Marije Percuić i Katarine Baban, a 5. veljače je ponovno na rasporedu jedna monodrama u interpretaciji Mladene Gavran, riječ je o "Najluđoj predstavi na svijetu" koju je ona sama i režirala. I na koncu: 12. veljače revija završava komedijom "Pandorina kutijica".
 
Ovaj program Teatra Gavran realizira se uz potporu Ministarstva kulture i medija RH u sklopu Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.