Preskočite na glavni sadržaj

Nova sezona podcasta 'Između redaka'

Nova sezona podcasta 'Između redaka'
Nakon uspješne prve sezone podcasta 'Između redaka', u kojoj su gostovala mnoga popularna lica hrvatske knjiške scene i šire, knjižarski lanac 'Hoću knjigu' počinje s novom sezonom popularnog podcasta čije se emitiranje provodi na tjednoj bazi.
Podcast „Između redaka” vodi Sanja Srdić Jungić, voditeljica marketinga i komunikacija 'Hoću knjigu', koja je 18. rujna razgovarala putem Zooma sa svjetski popularnim britanskim autorom Robertom Bryndzom, koji broji više od četiri milijuna prodanih knjiga koje su prevedene na više od 30 svjetskih jezika, a sezonu će nastaviti razgovorima s popularnom domaćom glazbenicom Nikom Turković te zanimljivim lektoricama Željkom Jeličanin te Barbarom Tolić koje standardni hrvatski jezik javnosti približavaju na zanimljiv i moderan način kroz svoj kanal Hrvatski jezik za sve.

„Između redaka” se prikazuje jednom tjedno na Hoću knjigu YouTube kanalu, a pratiti se može i samo u audio verziji putem streaming platforme Podbean koja sadržaj ujedno distribuira i na popularne podcast kanale, poput Deezera, Spotifyja i ostalih.

Između redaka #16 - Robert Bryndza



Nova sezona 'Između redaka'