Preskočite na glavni sadržaj

Nacionalni informativni dan: MSCA Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar (JRC)

Nacionalni informativni dan: MSCA (Marie Skłodowska-Curie Actions) Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar (JRC) održat će se u četvrtak 19. listopada 2023. putem ZOOM platforme, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU. Prijave su u tijeku i traju do 17. listopada.
vrijeme: 19.10.2023. -
prijava: 17.10.2023
url: https://www.ampeu.hr/

O informativnom danu

Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Razmjenu osoblja, koji je otvoren 5. listopada 2023. godine, s ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za istraživače, voditelje projektnih i istraživačkih timova, tehničko i administrativno osoblje koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u javnom i privatnom sektoru.

Drugi dio informativnog dana bit će posvećen Zajedničkom istraživačkom centru (JRC) te mogućnostima koje se nude hrvatskim znanstvenim organizacijama te istraživačima. 

Nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajedničkog istraživačkog centra održat će se 19. listopada 2023. putem ZOOM platforme, na hrvatskom i engleskom jeziku. >>>Preliminarni program

Kome je namijenjen?

Informativni dan prvenstveno je namijenjen istraživačima i voditeljima projektnih i istraživačkih timova, tehničkom i administrativnom osoblju koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u organizacijama iz akademskog i neakademskog sektora uključujući mala i srednja poduzeća kao i ostalim zainteresiranim dionicima znanstvene zajednice. Prvi dio informativnog dana posvećenom Razmjeni osoblja dodatno je namijenjen neuspješnim prijaviteljima s prethodnog natječaja MSCA Razmjena osoblja projekata (rezervna lista i oni koji su prešli prag).

Prijave

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice (pod događanje potrebno je odabrati MSCA Razmjena osoblja i JRC 2023). 
Prijave na informativni dan otvorene su do utorka 17. listopada 2023. do kraja dana.