Preskočite na glavni sadržaj

Mnoštvo zabave stiže na zagrebački Green River Fest uz rijeku Savu

Green River Fest iz tjedna u tjedan nudi vrlo atraktivne i raznolike programe. Smjestio se kraj Hendrixovog mosta, uz rijeku Savu i po mnogočemu je poseban.
vrijeme: 19.07.2022. - 24.07.2022.
mjesto: Zagreb

U potpunosti održivi festival vrijedi posjetiti, družiti se na friškom zraku, zaplesati s ekipom ili jednostavno chillati i rashladiti se pod solarnim tuševima. Ako ste ljubitelj društvenih igara na Greenu možete i zaigrati neke od njih, baciti selfie, nazdraviti ljetu ili guštati u dobrim ritmovima.
 
Ljetnu večer u utorak razigrat će čak šest DJ-a, a na svoje će doći fanovi tech housea i progressive housea.
 
Srijeda je obojena ritmovima akustičnog dua - THE DUDES. Njihova je playlista prava glazbena poslastica, a uz rijeku će ploviti glazba Queenovaca, Iggy Pop-a, Alanis Morisette, The Police-a, Floydovaca, RHCP-a, sjajne glazbe Depechovaca i mnogih drugih.
 
Četvrtak i petak dani su za najmlađe – u četvrtak mogu uživati u dječjoj predstavi „Milica na putu oko svijeta“, a u petak se održava radionica Oslikavanja Ljetnih Lavora, dok odrasli mogu sudjelovati u glazbenom interaktivnom kvizu „Sluha i igara“ by Marina Orsag nakon čega slijedi tematski party uz glazbu 80' i 90'.
 
U subotu i nedjelju oživljavaju se već skoro zaboravljene sjajne Igre bez granica – pozivamo ekipe da nam se prijave u inbox na FB, nagrade su vrlo atraktivne.
 
Ulaz na Green River Fest je besplatan, a više info pratite na: https://www.facebook.com/greenriverfest