Preskočite na glavni sadržaj

LOFT slavi Dan Donjeg grada uz besplatnu reviju predstava

Ove godine Lutkarska organizacija koju fakat trebamo (LOFT) sudjeluje u organizaciji Dana Donjeg grada u suradnji s Centrom mladih Ribnjak, mjesnim odborima Donjeg grada te Kazalištem Mala scena, Teatrom Poco Loco i Teatrom Cirkus Punkt. Od 21. do 23. rujna na Ribnjaku i Krešimircu organiziraju reviju predstava i nastupe učenica i učenika nekoliko škola iz centra Zagreba. Sav program je besplatan!
vrijeme: 21.09.2023. - 23.09.2023.
mjesto: Zagreb
url: https://theatreloft.org/

Program uključuje reviju najposebnijih predstava za djecu i mlade koju organizira regionalna platforma Od malih nog(u) te nastupe učenika i učenica škola koji se muvaju po Donjem gradu.

Program na Ribnjaku 21.9. otvara Teatar Poco Loco sa svojim scensko-muzičkim spektaklom „Pjeva mi se pjesma: Orkestra Pokoloka“ nakon čega nastavljamo s muzičkim programom nastupima ekipe iz Elly Bašić i ženske klape XVI. gimnazije.

Drugi dan obilježen je magičnom predstavom „Sunce Djever i Neva Nevičica“ Kazališta Mala scena, a nakon nje nastupa 4.b OŠ Petar Zrinski sa svojom lutkarskom avanturom o Zagrebu „Zagrebi legendu“. Program zatvara akrobatski parkur, predstava „Generacija X Y Z“ koja će se održati 23.9. u rondeli na Krešimirovom trgu. Predstava je namijenjena djeci uzrasta 10+, a otvara vječno pitanje razlike u generacijama i kome zaboga tko pripada!
 
Sav program je besplatan i dostupan – samo morate došetati, nasmiješiti se i zabava može početi!
 
PREGLED PROGRAMA
 
četvrtak 21.9.2023. na Ribnjaku
u 18 sati

Teatar Poco Loco „Pjeva mi se pjesma: Orkestra Pokoloka“ u parku Ribnjak
ženska klapa XVI. gimnazije
nastup učenika i učenica GU Elly Bašić
 
petak 22.9. na Ribnjaku
u 17 sati

Kazalište Mala scena „Sunce Djever i Neva Nevičica“
lutkarska predstava „Zagrebi legendu“, 4.b OŠ Petar Zrinski
 
subota 23.9. u rondeli na Trgu Petra Krešimira IV
u 11 sati

Teatar Cirkus Punkt „Generacija X Y Z“
 
Program je ostvaren uz kreativne savjete regionalne platforme Od malih nog(u) i financijsku potporu mjesnih odbora Hrvatski narodni vladari i Petar Krešimir IV te Zaklade Kultura nova. Rad LOFT-a financijski podržava Zaklada Kultura nova.