Preskočite na glavni sadržaj

Kreće novi lutkarski serijal - 'Prugasta'

Virtualno kazalište Promjena (VKP) predstavlja novi lutkarski serijal za djecu 'Prugasta' nastao prema tekstu Silvije Šesto. Lutkarski serijal sastoji se od devetnaest epizoda, a protagonist serijala je Žirafica Fica, koja se zajedno s drugim igračkama nalazi u dućanu mješovite robe, na policama za proizvode sa greškom... Program kreće 23. travnja!
vrijeme: 23.04.2022. -
url: http://www.vkp.hr
Serijal progovara o potrošačkom društvu u kojem se igračke baš kao i druge stvari olako odbacuju, iako ih možda ta "greška" čini drugačijima i unikatnima. 
Avanture ove "nepoželjne" skupine namijenjene su uzrastu od 3 godine na više, a pratiti ih možete  od subote 23. travnja na internetskim stranicama Virtualnog kazališta Promjena (www.vkp.hr), Facebooku i YouTube kanalu.

Produkciju lutkarskog serijala potpisuje Tigar teatar uz Kotar teatar kao glavnog partnera projekta.

Program podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.

Tekst: Silvija Šesto / Režija, scenografija, kamera, montaža: Leo Vukelić / Dramaturgija, režija, lutke, kostimografija, animacija: Matija Kezele / Autor glazbe: Nikša Marinović / Songovi: Marica Vukelić, Una Patafta / Glasovi: Rajna Vukelić, dramski studio DOZA DRAME / Asistenti: Krešimir Tomac, Kristijan Paučnik, Vid Vukelić, Jakov Pašalić, Zora Lenac / Produkcija: Tigar teatar u suradnji s Kotar teatrom.