Preskočite na glavni sadržaj

Kreativni program za djecu – 'Dramimo s Dabcem'

Ove jeseni Arhiv Tošo Dabac pripremio je program za djecu dramsko-likovno-fotografskog karaktera pod nazivom 'Dramimo s Dabcem'. Prvi termin predviđen je za 13. rujna, a prijave su u tijeku!
vrijeme: 13.09.2021. - 22.11.2021.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/arhivTD/

U sklopu 13. dana fotografije Arhiva Tošo Dabac dramskim tehnikama i metodama polaznici će u 10 jesenjih termina na temelju fotografija Toše Dabca i vlastitih zapažanja razviti interpretacije teme gradskoga kretanja, teme ovogodišnje izložbe Toše Dabca. U dijalogu s Dabčevim fotografijama imaginacijom i improvizacijom poticat će se njihovo slobodno verbalno i neverbalno izražavanje misli i osjećaja kao i razvoj senzibiliteta za fotografiju i vizualnu umjetnost. Po završetku programa predviđena je izvedba pred publikom 25. studenog 2021. u prostoru Muzeja suvremene umjetnosti, u sklopu izložbe fotografije Toše Dabca.
 
Program će se održavati ponedjeljkom od 18 do 20 sati u vanjskom i unutarnjem prostoru MSU-a u grupi od 10 polaznika, a namijenjen je djeci od 10 do 14 godina. Predznanje i iskustvo nije potrebno!
 
Voditeljica programa je Jelena Kovačić, povjesničarka umjetnosti i dramska pedagoginja.
 
Cijena programa iznosi 500 kn.
 
PRIJAVE: Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno se prijaviti za sudjelovanje do četvrtka, 9. 9. putem e-maila arhiv.toso.dabac@msu.hr sa sljedećim podacima: ime, prezime i dob djeteta i vaš kontakt broj.