Preskočite na glavni sadržaj

Jezik bez jezika: Verbalno o neverbalnom

Jezik bez jezika: Verbalno o neverbalnom
Umjetnički program Jezik bez jezika koji se odvija u partnerstvu Nikoline Majdak s Umjetničkom organizacijom kazališnom družinom Cirk Pozor, s različitih strana prilazi temi neverbalnog umjetničkog izražavanja i razmatra ju kroz različite forme. 
Jedna od njih je i "Verbalno o neverbalnom" - niz online razgovora sa stručnjacima i umjetnicima o neverbalnoj izvedbenoj tehnici i poetici, pri čemu će umjetnici koji u razgovoru sudjeluju imati priliku govoriti o svom radu, specifičnostima ovog tipa izvedbenosti, kao i svojim istraživanjima, iskustvima i zaključcima vezanim uz temu.

1. Prvi razgovor o neverbalnom kazalištu u okviru programa "Jezik bez jezika" , Gošća: Iva Peter2. Prva izvedba u javnom prostoru u okviru programa "Jezik bez jezika" : "Zima" - izvedbena izložna instalacija3. Drugi razgovor o neverbalnom kazalištu u okviru programa "Jezik bez jezika"  Gost: Dražen Šivak4. Treći razgovor o neverbalnom kazalištu u okviru programa "Jezik bez jezika"  Gost: Žak Valenta5. Druga izvedba u javnom prostoru u sklopu programa “Jezik bez jezika” - “Proljeće” Razgovore predvodi: Nikolina Majdak
Za više realiziranih programa pratite društvene mreže UO kazališne družine Cirk Pozor, Facebook i YouTube

Program je realiziran u partnerstvu s Umjetničkom organizacijom kazališnom družinom Cirk Pozor, uz angažiranje nekoliko umjetnika za suradnju na dijelovima programa, a podržava ga Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.