Preskočite na glavni sadržaj

Inkubator održivosti za mlade u Slunju - poziv

Udruga Trećeprostor i Pučko otvoreno učilište Slunj pozivaju mlade da se priključe Inkubatoru održivosti koji će se održati 29. i 30. kolovoza u dvorani POU Slunj.
vrijeme: 29.08.2023. - 30.08.2023.
mjesto: Slunj
url: https://www.facebook.com/treceprostor

Zanima te kazalište, gluma, ples, performansi i izvedbe u javnom prostoru, a istovremeno želiš svojim talentima dodati dozu aktivizma i pokrenuti pozitivne promjene u svojem gradu? Onda je Inkubator održivosti idealno mjesto za tebe jer se tu okupljaju mladi koji kroz umjetnost i aktivizam žele doprinijeti stvaranju pozitivnih promjena u svojim gradovima i mjestima.
 
Gdje: Pučko otvoreno učilište Slunj
 
Kad: 29.8. od 18 do 21h i 30.8. od 10 do 13h
 
Zašto: Zato jer je ovo odlična prilika da se uključiš u grupu gdje možeš razvijati svoje umjetničke i aktivističke kapacitete kojima možeš izravno utjecati na pozitivne promjene u svojem gradu.
 
Organizator: Udruga Trećeprostor u suradnji s POU Slunj
 
Udruga Trećeprostor pokrenula je u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Slunj neformalnu grupu Inkubator održivosti za mlade iz Slunja i okolice u sklopu istoimenog projekta čime mladi dobivaju mjesto na kojem se druže, razmjenjuju ideje, osmišljavaju i stvaraju akcije i događanja u javnom prostoru na temu ciljeva održivog razvoja.
 
Inkubator održivosti je neformalna grupa mladih i mjesto unutar kojeg mladi stvaraju aktivistički i umjetnički sadržaj na temu lokalne održivosti (performansi, akcije u javnom prostoru, flash mob-ovi). Unutar Inkubatora mladi razmjenjuju ideje, stvaraju kreativni sadržaj te iznose u javni prostor važne lokalne izazove, osmišljavaju se izvedbe performansa i akcija u javnom prostoru na temu pojedinih ciljeva održivog razvoja.
 
Inkubator održivosti za mlade pruža mladima sveobuhvatnu edukaciju u području društveno korisnog rada u zajednici uz mentorsku podršku Udruge Trećeprostor u području kreativnog stvaranja na temu ciljeva održivog razvoja.
 
Projekt se provodi uz sufinanciranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade kroz cijelu 2023. godinu.