Preskočite na glavni sadržaj

Hrvatski školski muzej najavljuje predstavljanje monografije i tribinu

Predstavljanje znanstvene monografije „Hrvatski učiteljski dom“ održat će se u utorak 26. rujna u 12 sati u galeriji muzeja „Školica za 5“ u Hebrangovoj 5 u Zagrebu. Nakon predstavljanja uslijedit će tribina na temu „Obnova javnih zgrada u Zagrebu - teškoće i izazovi“.
vrijeme: 26.09.2023. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.hsmuzej.hr/

Nakon predstavljanja znanstvene monografije „Hrvatski učiteljski dom“ održat će se tribina „Obnova javnih zgrada u Zagrebu - teškoće i izazovi“, s početkom u 13 sati, na kojoj se želi podijeliti iskustva stručnjaka i započeti dijalog s dionicima skore obnove Hrvatskog učiteljskog doma.

Na tribini će sudjelovati dr. sc. Dragan Damjanović (red. prof. na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu), mr. sc. Alan Braun (arhitekt-konzervator i viši predavač na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu), izv. prof. dr. sc. Dean Čizmar (Tehničko Veleučilište u Zagrebu, Graditeljski odjel, ovlašteni inženjer, revident za područje drvenih i metalnih konstrukcija i stalni sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina), mr.sc. Lana Križaj (pročelnica Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode) i dipl. ing. arh. Nikolina Radić Štivić (zamjenica pročelnice Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo).