Preskočite na glavni sadržaj

VGA 03 - natječaj za izlaganje (Rok: 17.10.2021.)

Objavljen je natječaju za treće izdanje izložbe u organizaciji Virtualna Galerija Akademija pod nazivom VGA 03, a koja će okupiti studente hrvatskih umjetničkih akademija i njihove nedavno diplomirane kolege/-ice. Izložba će se održati između 22. i 30. studenoga 2021. u četiri galerije i grada (Galerija Siva, Zagreb; Galerija kluba Kocka, Split; Galerija SKC, Rijeka; Galerija Knifer, Osijek).
vrijeme: 29.09.2021. - 17.10.2021.
url: https://www.facebook.com/vgalerija
Glavni cilj ovog projekta jest decentralizacija i umrežavanje studenata kulturno-umjetničke scene i ovim putem pozivamo sve studente i studentice te one koji su diplomirali/e u tekućoj kalendarskoj godini na sudjelovanje.
Izložbe će se istovremeno provoditi u četiri grada: Zagrebu (Galerija Siva), Splitu (Galerija kluba Kocka), Rijeci (Galerija SKC) i Osijeku (Galerija Knifer) od 22. do 30. studenog 2021. godine.
Prijave se zaprimaju do 17. listopada 2021. godine, putem Google obrasca. Rezultati natječaja bit će objavljeni do srijede, 24.10.2021. godine.
Na natječaj se mogu aplicirati pojedinačni ili serije radova, a organizator osigurava transport radova, dizajn i tisak deplijana, promociju izložbe te predstavljanje izlagača/ica.
Izabrani autori bit će predstavljeni na portalu Kulturflux s kojim VGA rado surađuje još od svog prvog izdanja.
Tekstove o mladim umjetnicima će pisati studenti povijesti umjetnosti, čime se ideja komunikacije između studenata kulturno-umjetničkih interesa podiže i ostvaruje na višu razinu.
• Tekst natječaja / informacije o prijavi