Preskočite na glavni sadržaj

Udruga LP Rock poziva na koncert Old Rock na Delti pokraj Exporta

U četvrtak, 10. rujna, u 20 sati, pokraj Exporta na Delti, kao dio programa Europske prijestolnice kulture, bit će održan koncert Old Rock na Delti, u organizaciji LP Rock – Udruge riječkih rokera šezdesetih. Ulaz na koncert je besplatan!
vrijeme: 10.09.2020. 20 h
mjesto: Rijeka
url: https://www.facebook.com/rijeka2020

Radi se o koncertu stare rock glazbe, poglavito ’60 i '70 godina prošlog stoljeća, u izvođenju četiri benda udruge LP Rock.
 
U 20 sati koncert otvara sastav „Exodus“, u 21 sat svirka se nastavlja uz plesačima omiljenu „Grupu Pan“, u 22 sata slijedi „Midnight Band“ s nešto žešćim rock'n'rollom, a od 23 sata do ponoći, za ljubitelje 'tvrđeg rocka',  svirat će band „Crossfire“.
 
Koncert je organiziran uz poštivanje svih važećih preporuka za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.  Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.
 
Udruga LP Rock uobičajeno svakog drugog četvrtka kroz godinu održava glazbeno-plesne večeri u 'svojoj kući', na Botelu Marina. No, s obzirom da su glazbenici ipak većinom starije životne dobi, veoma savjesni i disciplinirani, a paluba botela ipak ne dovoljno velika da primi sve poklonike izvođene glazbe na sigurnoj udaljenosti, organizatori su se odlučili za koncert na otvorenom, pokraj Exporta na Delti, kako bi održali djelovanje i zdrav duh generacije.
 
Da obožavatelja ove vrste glazbe i zabave svih generacija ima pozamašan broj, dokazao je Old Stars Rock Festival, održan 1. veljače 2020.godine u Operi, što je bio jedan od najposjećenijih popratnih programa otvorenja Rijeke – Europske prijestolnice kulture. Tada je Operu posjetilo više od 2000 ljubitelja rock glazbe.