Preskočite na glavni sadržaj

Sudjelovanje na Noći Performansa – poziv

Pozivaju se umjetnici da se prijave za sudjelovanje na Noći performansa, u okviru festivala Perforacije, koji se održava ove godine od 17. do 30. lipnja u Rijeci, Splitu i Zagrebu. Rok prijave istječe 20. travnja 2014.
vrijeme: 17.06.2014.
prijava: 20.04.2014
url: http://www.perforacije.org
Noć performansa je site-specific događaj u okviru kojeg Perforacije pozivaju umjetnike da predstave instalacije, eksperimente sa svjetlom/zvukom/pokretom, različite prostorne intervencije, modele participacije s publikom, itd.

Cilj je Noći performansa omogućiti nove izvedbe koje odražavaju specifičan pristup odabranih umjetnika, ali i ostvariti nove perspektive kroz istraživanje i refleksiju u odnosu na njihovu vlastitu praksu. Cijenimo inovaciju forme, ideja i estetike. Događaj je osmišljen u sklopu Festivala Perforacija i do sada je svoja izdanja doživio, uz Zagreb, Split  i Beograd, i u Ljubljani, Skoplju, Brestu i Caenu (Francuska), Portlandu (SAD) i Ateni (Grčka).

Datumi izvedbi (od 22h na dalje):
- 21.6. Rijeka (Filodrammatica)
- 23.6. Split (Dom mladih Split)
- 28.6. Zagreb (Studentski centar).

Honorar: 1500 kn bruto, po izvedbi.

Pismo namjere / opis projekta (do 2 kartica teksta), kratki životopis, dodatni materijali poput skica, video, fotografija (maksimalno 5 dokumenata) i predloženu tehničku listu slati isključivo na mail: perforacije@gmail.com

Rezultati će biti objavljeni do 15. svibnja 2014.