Preskočite na glavni sadržaj

Škola medijske kulture dr. Ante Peterlić

Škola medijske kulture dr. Ante Peterlić održava se u Varaždinu, od 18. do 28. kolovoza 2019.
vrijeme: 18.08.2019.
mjesto: Varaždin
U deset dana Škole okupit će se više od stotinu polaznika radionica koji će slušati predavanja i sudjelovati na radionicama sa brojnim filmskim stručnjacima.
Na radionicama i seminarima obrazuju se nastavnici osnovnih i srednjih škola, koji u okviru nastave hrvatskog jezika i izborne nastave provode nastavni program medijske  kulture, odgajatelji u predškolskim ustanovama, voditelji filmskih videodružina, ali i nezavisni autori i svi zainteresirani filmski entuzijasti. Škola medijske kulture Dr. Ante Peterlić, najopširniji je izvaninstitucionalni filmski obrazovni program, koji u 10 dana okuplja brojne filmske stručnjake te stotinjak polaznika radionica i dva seminarska programa.

Kao i svake godine, polaznicima će predavati hrvatski filmolozi i filmski profesionalci svih generacija kao što su dr.sc. Bruno Kragić, prof. dr. sc. Hrvoje Turković, dr. sc. Midhat Ajanović Ajan, dr.sc. Boško Picula, Mario Kozina, mr. sc. Marko Rojnić, Irena Krčelić, Boris Poljak, Tomislav Mršić, Ivan-Goran Vitez i mnogi drugi.

Opširnije:
http://hfs.hr/novosti