Preskočite na glavni sadržaj

'Series Rough Pitch – The Balkan Way' - poziv za projekte TV serija (Rok: 1.11.2021.)

DKE - Uredi MEDIA iz Hrvatske, Bugarske, Grčke i Slovenije organiziraju novo online događanje posvećeno TV serijama pod nazivom 'Series Rough Pitch – The Balkan Way', koje će se održati u sklopu ovogodišnjeg izdanja Zagreb Film Festivala i Ljubljanskog međunarodnog filmskog festivala. Poziv je otvoren prijaviteljima/timovima koji dolaze iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije s rokom prijave 1. studenoga 2021. u podne!
vrijeme: 13.10.2021. - 01.11.2021.
url: http://mediadesk.hr/

Pitching događanje namijenjeno je projektima za igrane TV serije u razvoju, a do osam projekata bit će predstavljeno online ispred žirija stručnjaka iz industrije koji čine Martina Bleis / voditeljica Co-Pro Series u sklopu Koprodukcijskog sajma u Berlinu, Cia Edström / voditeljica industrije TV Drama Vision Gothenburg, i Francesco Capurro / voditelj  Series Mania Foruma, WEMW (tbc), MIA (tbc).
 
Žiri će odlučiti o dodjeli nagrade u iznosu od 3000 eura koja će se dodijeliti jednom projektu za daljnji razvoj te će dodijeliti i neke dodatne nagrade.
 
Radionicu pitching pripreme vodit će iskusne međunarodne tutorice Valeria Richter (scenaristica) i Helene Granqvist (producentica).
 
Događanje je organizirano u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom, Bugarskim filmskim centrom, Filmskim centrom Srbije, Zagreb Film Festivalom i Ljubljanskim međunarodnim filmskim festivalom.

Sudionici moraju biti u mogućnosti sudjelovati na radionici pitching pripreme koja će se održavati od 8. do 12. studenoga 2021.!
 
Poziv za prijavu projekata TV serija - opširnije
 
Izvor: DKE - Ured MEDIA Hrvatske