Preskočite na glavni sadržaj

Seminar fotografije u Fotoklubu Split

Seminar fotografije Fotokluba Split namijenjen je svim zainteresiranim građanima bez obzira na razinu poznavanja fotografije. Predavanja obuhvaćaju rudimente i naprednu tehniku fotografije, a voditelj seminara je profesor Pero Dragičević. Početak seminara bit će u četvrtak, 4. listopada 2018. u 20 sati. Trajanje seminara je oko dva mjeseca.
vrijeme: 04.10.2018.
mjesto: Fotoklub Split, Marmontova 5
Seminar se održava u prostorijama Fotokluba Split, ponedjeljkom i četvrtkom od 20:00 do 21:30, a ukupno trajanje seminara je oko dva mjeseca.

Posjedovanje vlastite opreme nije uvjet za sudjelovanje, no preporuča se posjedovati ili barem imati pristup bilo kojem DSLR fotoaparatu jer se od polaznika očekuje samostalno izvođenje praktičnih vježbi.

Uz redovnog profesora, gostujuća predavanja održat će i nekolicina renomiranih specijaliziranih fotografa – Tom Dubravec, Ante Verzotti, Maja Prgomet, Božo Vukičević, Stipe Božić…

Cijena seminara iznosi 750 kn za zaposlene građane, a 550 kn za nezaposlene, studente, đake i umirovljenike. Prijava na seminar vrši se osobno u Fotoklubu Split uz uplatu kotizacije.

Teme koje gradivo pokriva obuhvaćaju razlike između analogne i digitalne fotografije, princip rada i osnovne dijelove fotoaparata, elemente digitalne fotografije, svjetlo i boju, snimanje portreta, arhitekture, krajolika, reportaža i sporta; praktični rad terenskog snimanja subotom; obavljanje samostalnih vježbi i analiza fotografija.

Zadaće seminara su upoznavanje polaznika sa suvremenim uređajima i procesima u digitalnoj fotografiji, razvijanje vještina i samostalnosti u pripremi tehničkih pomagala, te razvijanje kreativnih sposobnosti.

Dodatna pitanja i informacije možete dobiti na info@fotoklubsplit.hr ili na telefon 021/347 597, radnim danom 10-12 i 18:30-22:00 h.

www.facebook.com/Split.fotomaraton2
www.facebook.com/FotoklubSplit