Preskočite na glavni sadržaj

Ri Rock Klinika - Savjetovanje za bendove i glazbenike

Udruga Ri Rock poziva na radionicu za savjetovanje, korekciju, usmjeravanje i pomoć u radu s vlastitim bendom ili samostalnom karijerom glazbenika pod nazivom Ri Rock Klinika - Savjetovanje za bendove i glazbenike. Radionice su za polaznike besplatne!
vrijeme: 24.03.2016. 18 h
mjesto: Rijeka; Palach, Kružna 8
url: http://www.rirock.hr/

Dugo očekivana savjetodavna klinika je nova vrsta radionica u kojoj sudionici vode glavnu riječ postavljajući pitanja koja su glavna vodilja u rješavanju zajedničkog problema.  Voditelji usmjeravaju sudionike, nude potrebne odgovore, traže načine kako bi pomogli te dijele znanje koje su skupili tijekom dugogodišnjeg rada u organizaciji događaja, bookiranjem  te i sami djelujući u bendovima.

Zamišljena kao prva pomoć  bendovima i glazbenicima pružit će prijeko potrebne odgovore, upoznati i udružiti istomišljenike te pokušati pitanjima svih sudionika obuhvatiti što veći broj problematike izravno djelujući na što veći broj zainteresiranih aktera glazbene scene na jednom mjestu u jedno vrijeme. 

Razvitak:
Ri Rock Klinika nudi velik opus znanja i vještina te je otvorena za razvitak i unaprjeđenje ako glazbenici pokažu interes svojim sudjelovanjem.

Naime prvu Ri Rock Kliniku otvorit će i voditi izričito članovi Udruge Ri Rock no budući serijali bi se po potrebi  razvijali s raznim gostovanjima poznatih organizatora i članova bendova te bitnih lica glazbeno alternativne scene. Također bi se za sudionike skupila potrebna dokumentacija i vodila radionica ispunjavanja iste pa čak i vodile posebne prezentacije ako se ukaže potreba za istima.

Radionice su također otvorene i za gostovanje u drugim mjestima šireći se i pomažući svima. Iz tog razloga pozivamo sve zainteresirane organizatore, voditelje, udruge i organizacije koje su zainteresirane za naše gostovanje da nam se jave na mail: udrugarirock@gmail.com   

Voditelji Ri Rock Klinike:
Vinko Golembiowski - organizator događanja PR menadžer, bubnjar benda Uma Thurman, booking agent, dugogodišnji član Udruge Ri Rock, lokalna budala koja misli da će neš' promijenit na sceni, metalac i tvrdoglavi gad poznat kao Kralj Zla 
Vanja Kauzlarić - Booking menadžer benda Krešo i Kisele Kiše, bivši menadžer benda Pasi, organizator događanja, voditelj radionica i koordinator prostora, vokal benda Officer Down, jedan od osnivača Udruge Ri Rock, borac s vjetrenjačama, bahati ska punker i mudri savjetnik. 

Mjesto događanja: PALACH - koncertna prostorija
Datum i vrijeme: 24.03.2016. u 18h

Organizacija: Ri Rock