Preskočite na glavni sadržaj

Put u kreativnu budućnost / Predstavljanje Umjetničkoga kalendara UniART Sveučilišta u Zagrebu

Predstavljanje Umjetničkoga kalendara UniART Sveučilišta u Zagrebu održat će se u četvrtak 25. travnja u 19 sati u zgradi Sveučilišta u Zagrebu. U okviru programa, održat će se i panel-rasprava pod nazivom 'UniART kreativna budućnost - umjetnik i umjetnost na tržištu'.
vrijeme: 25.04.2024. -
mjesto: Zagreb

Umjetnički kalendar UniART bit će predstavljen kolažem umjetničkih izvedbi i radova studenata akademija i fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti, Muzičke akademije, Arhitektonskoga fakulteta, Grafičkoga fakulteta, Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta i Tekstilno-tehnološkoga fakulteta.

U okviru programa, održat će se i panel-rasprava pod nazivom UniART kreativna budućnost - umjetnik i umjetnost na tržištu, na kojem gostuju istaknuti alumni Sveučilišta u Zagrebu: Rene Bitorajac, Davor Bruketa, Ivan Krpan, Petra Slobodnjak, Damir Begović i prof. dr. sc. Romana Matanovac Vučković. U panelu će gostovati i prof. dr. sc. Damir Ljubotina te prof. dr. sc. Davor Horvatić, kao članovi Odbora za budućnost. Moderatorica panela bit će Ida Prester.

Put u kreativnu budućnost - program

UniART - brošura (.pdf, 3 MB)