Preskočite na glavni sadržaj

Prijavi se na 6. DUff

DUff - Dubrovački međunarodni filmski festival koji okuplja djecu i mlade iz mediteranskih zemalja službeno je otvorio prijave za svoje šesto izdanje koje će se održati od 19. do 22. listopada ove godine. Rok za prijavu radova je 15. srpnja 2017.!
vrijeme: 19.10.2017.
prijava: 15.07.2017
mjesto: Dubrovnik
url: http://duff.kinematografi.org/

Sredinom listopada u Dubrovniku se zadnjih pet godina susreću djeca iz različitih zemalja, sredina, drukčijeg socijalnog statusa i načina života, koji kroz film – najjači medij progovaraju o okruženju u kojem žive, svojim problemima , ali i lijepim stvarima koje ih nadahnjuju - za vrijeme trajanja Duffa na Stradunu se mogu vidjeti sva lica Mediterana.
 
Natjecanje se odvija u dvije dobne skupine / do 15 godina i 16 do 20 godina /,  a nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog i slobodnog žanra, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike – za najbolji film uopće i najbolji animirani film prema izboru djece. 
 
Pored natjecateljskog programa , organizatori Duff-a Kinematografi Dubrovnik, Udruga Luža i Ljetna škola filma Šipan i ove će se godine pobrinuti za bogat popratni program. Na Duff-u se tijekom cijelog festivalskog tjedna može uživati u popratnim projekcijama odabranih naslova, sudjelovati na nekoj od  brojnih filmskih radionica, zajedničkim izletima i aktivnostima , ali i upoznati bogatu kulturnu baštinu ovog grada.
 
Uvjeti sudjelovanja

Rok za prijavu radova je 15. srpnja, i to putem online prijavnice na adresi:  

Ukoliko imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte - pridružite nam se i vi ove godine u Dubrovniku i provedite nezaboravna četiri dana s nama – poručuju organizatori.