Preskočite na glavni sadržaj

Premijera predstave 'Grupa' u kazalištu KNAP

Zagrebačko kazalište KNAP najavljuje premijeru predstave 'Grupa', nove crne komedije iz pera Borivoja Radakovića, koja će se održati u petak, 21. prosinca, s početkom u 20 sati. Redatelj predstave je Mario Kovač.
vrijeme: 21.12.2012. 20 h
mjesto: Split, Croatia
url: http://croatian.traduki.eu/

'Grupa' je nova predstava kazališta KNAP, autora Borivoja Radakovića koji je u istom kazalištu lanjske godine postigao fantastičan uspjeh s predstavom 'Amateri' – bila je to najnagrađivanija predstava sezone.

Danas Radaković ponovno progovara o malim besperspektivnim ljudima iz naše svakodnevice. Ovaj put tu su Mick, Gula i Rizbo koji pokušavaju skrpati svoj stari bend, sabrati svoje potrošene živote i krenuti ispočetka. Vjetar u leđa trebala bi im biti mlada pjevačica Maja. Možda će uz nju ostvariti svoje neostvarene ambicije, a možda će se pokazati da je sva njihova perspektiva naivna iluzija, baš kao i njihova 'slavna' prošlost…

Publika će imati priliku uživati u rock glazbi izvođenoj uživo: Iva Visković – vokal, Sreten Mokrović – gitara, Ivica Zadro – Bas gitara i Ranko Zidarić – bubnjevi.

Scenograf je Miljenko Sekulić, kostimografiju potpisuje Hana Letica,skladatelj originalne glazbe je Fedor Boić, a glazbeni mentor: Damir Smiljanić – Smiley.

Reprize: 29. prosinac 2012., u 20h i 12. siječanj 2013., u 20h.