Preskočite na glavni sadržaj

Premijera dječje predstave 'Tragovi' u KUC Kalvarija

Premijera predstave za djecu 'Tragovi', u izvedbi dječjeg dramskog ansambla 'Čudesni oblačak', održat će se 30. siječnja, u 18 sati, u riječkom Kulturnom centru Kalvarija. Repriza predstave slijedi dan kasnije, u isto vrijeme.
vrijeme: 30.01.2013. u 18 sati
mjesto: Rijeka, KUC Kalvarija, Kalvarija 8
url: http://www.ri-teatar.hr/
Predstava je nastala kao završna faza tromjesečnog kazališno istraživačkog rada sa deset polaznika dječjeg dramskog ansambla 'Čudesni oblačak'.

Postoji jedna sasvim neobična obitelj. Jednoga dana mama i tata netragom nestanu, a brat i sestra, Ana i Pero, dobiju poruku: „moraju vratiti i vrijeme, otići u prošlost i pronaći tragove“. Okreću kazaljke na satu, i vraćaju se u 19.stoljeće gdje upoznaju Alberta Einsteina, Nikolu Teslu, Coco Chanel, Charlia Chaplina, Agathu Christie i njene glavne junake Miss Marple i Poiroa, a na putu ih prati nadrealni Chuck Norris. Naposljetku skupivši tragove dolaze u nigdje i ništa...
 
Predstava Tragovi osim avanturističkog duha ima i edukativni karakter i predviđena je za osnovnoškolce i srednjoškolce, ali i za njihove roditelje, bake, djedove, znance i prijatelje. 
 
Koautori i glumci: Mara Golob, Karlo Barjaktarić, Jan Kukić, Marko Putić, Lara Rončević, Annai Zogović, Marino Raspović, Antea Miše, Iris Čupković i Emma Pajtl. (Nataša Tepša i Hrvoje Zubčić) / Asistentica: Ana Butigan / 
Glazba/svjetlo/ton: Emir Mulalić