Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za sudjelovanje / #VR_inc 2021

Format C objavljuje poziv na sudjelovanje u produkciji digitalnih 3D skulptura i skupnih postava u virtualnom prostoru - #VR_inc 2021. Aplikacije će biti zaprimane kontinuirano tijekom 2021.
vrijeme: 07.05.2021. - 31.12.2021.

“VR inkubator” je suradnički produkcijski projekt umjetnosti virtualne zbilje, s naglaskom na istraživanju njezinih potencijala i raznolikih konteksta njezina nastanka. #VR_inc se u 2021. ostvaruje prvenstveno u mrežnom formatu suradničke produkcije virtualnih 3D djela i prostora.
 
Produkcijska podrška obuhvaća honorar sudionicima_cama, mentorstvo te tehničku podršku u stvaranju 3D umjetničkog objekta za sudjelovanje u #VR_inc skupnoj izložbi.
 
Prijave su otvorene svima zainteresiranima za ovakav tip tematske suradnje, a prednost pri aplikaciji imaju autori_ce i umjetnici_e koji_e su već idejno ili praktično upoznati s procesima razvoja 3D objekata i/ili interaktivnih prostora, te koji_e su svojim djelovanjem vezani na područje RH i regije.
 
Aplikacije će biti zaprimane kontinuirano tijekom 2021.

Informacije o projektu i načinu prijave: https://formatc.hr/vr_inc-2021-oc/
 
“VR inkubator” produkciju provodi umjetnička organizacija Format C putem projekta “Inquiry Inc.”, uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba i Zaklade Kultura nova.