Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za sudjelovanje na 2. InPuT Festivalu Karlovac (Rok: 15.2.2023.)

Gradsko kazalište 'Zorin dom' objavilo je poziv za sudjelovanje na drugom izdanju International Puppet Theatre Festivala Karlovac (InPuT Festival Karlovac), koje će se održati od 23. do 28. svibnja. Rok za prijave je 15. veljače 2023.!
vrijeme: 26.01.2023. - 15.02.2023.
mjesto: Karlovac
url: http://www.zorin-dom.hr/

Festival se prvi put organizirao 2022. godine te se predstavio kao ključni događaj koji je okupio tisuće posjetitelja. Vizija festivala temelji se na jačanju dostupnosti kazališnog programa različitim socijalnim i dobnim skupinama. Kroz bogat program promovira i podupire stvaralaštvo autora koji se svojim djelovanjem otvaraju prema novim kazališnim stilovima.
 
Festival predstavlja spoj kulture i edukacije te nudi razne lutkarske izvedbe i događaje na nekoliko lokacija u gradu Karlovcu. Aktivnosti i događanja koja se održavaju za vrijeme trajanja festivala stvaraju novu publiku koja će ubuduće biti vjeran posjetitelj InPuT Fest-a, ali i Gradskog kazališta Zorin dom.
 
Festival bi osim lutkarskih predstava nudio i razne izložbe, seminare, okrugle stolove i radionice koje će služiti za edukaciju svih sudionika festivala raznog uzrasta te bi se na taj način dodatno doprinijelo ideji da cijeli grad postane kazališna pozornica za vrijeme trajanja festivala.
 
Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem mail – a na adresu input.fest.karlovac@gmail.com, a sve informacije o prijavi se mogu pronaći OVDJE!