Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za prijavu studentskih i amaterskih filmova u nastanku za Pitching forum Vox Feminae Festivala

Vox Feminae Pitching forum svoje prvo izdanje imat će u 2021. godini, a posvećen je razvoju i financijskoj podršci amaterskih i studentskih filmskih projekata svih rodova i žanrova koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti. Prijave za Pitching forum Vox Feminae Festivala produžene su do 10. travnja 2021.!
prijava: 10.04.2021
url: https://voxfeminae.net/

Sedam izabranih finalistkinja/a predstavit će svoje projekte tijekom kratke prezentacije članovima/cama forumske komisije. Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od minimalno 5 000 kn. Pitching
Forum će se održati online i uživo tijekom 15. Vox Feminae festivala u svibnju 2021.
 
Tko se može prijaviti:
 
Prijaviti se mogu amaterski i studentski filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, iz zemalja Balkanske regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska i Rumunjska) koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.
 
Za prijavu je potrebno putem online obrasca poslati:

-Kratki sinopsis ili scenarij predloženog projekta
- Redateljsku koncepciju (do 1 stranice teksta)
- Kratki životopis autora/ce i popis suradnika/ca na projektu
- Operativni plan razvoja projekta
 
Ukoliko je projekt u fazi produkcije potrebno je priložiti i vizualne materijale (fotografije, kratke isječke ili trailer).
 
Prijavljeni projekti bit će obaviješteni o rezultatima najkasnije do kraja travnja 2021.