Preskočite na glavni sadržaj

Poziv umjetnicima za gostovanje u 2. sezoni emisije 'KolibriS' (Rok: 1.10.2021.)

Nakon vrlo uspješne 1. sezone emisije 'KolibriS', otvoren je poziv zainteresiranim umjetnicama, umjetnicima, djelatnicama i djelatnicima u kulturi koji žele gostovati u emisiji da se jave putem natječaja za gostovanje koji će biti otvoren do 1. listopada 2021., do ponoći!
vrijeme: 01.09.2021. - 01.10.2021.

Ukoliko smatrate emisiju KolibriS kvalitetnim formatom unutar kojeg biste mogli predstaviti svoje umjetničko djelovanje pošaljite svoju prijavu na e-mail: emisijakolibris@gmail.com    

Prijava za natječaj treba sadržavati:
  1. ime, prezime, godinu i mjesto rođenja, kontakt telefon i e-mail (koristit će se isključivo za potrebe komunikacije s prijavljenim autorima)
  2. profesionalni životopis (naglasak na umjetničkom djelovanju, djelovanju u kulturi uz dosadašnja postignuća, s naglaskom na područja koja bi mogli obraditi unutar emisije KolibriS)
  3. link na Vašu web stranicu i profile na društvenim mrežama gdje možemo vidjeti Vaše profesionalno umjetničko djelovanje
  4. ukoliko nemate vlastitu web stranicu pošaljite:
  1. za likovne umjetnike (izbor minimalno 15 do 20 fotografija radova iz dosadašnjeg opusa ili porfolio radova)
  2. za umjetnike izvedbenih umjetnosti – linkovi na video spotove, koncerte, nastupe, izvedbe….
  3. ostali autori – listu publiciranih djela i aktivnosti, reference i materijale iz kojih možemo steći dojam Vašeg dosadašnjeg djelovanja
        *veće datoteke i fotografije pošaljite u jpeg formatu putem https://wetransfer.com/ ili https://www.filemail.com/
  1. minimalno 1/2 kartice do 1 kartice teksta u kojem navodite zašto biste htjeli gostovati u emisiji KolibriS i po čemu se Vaše djelovanje ističe u kontekstu kulture i umjetnosti?
Napomena: emisija se snima u studiju u Zagrebu te bi potencijalni gosti trebali doći do studija, jer nemamo mogućnosti snimanja na terenu. Tu stavku svakako treba uzeti u obzir kod prijave! Sve prijave slati isključivo na e-mail: emisijakolibris@gmail.com  (ukoliko u maksimalno 3 dana ne dobijete potvrdu da je Vaša prijava zaprimljena, pošaljite prijavu ponovno ili putem poruke na: https://www.facebook.com/KolibriSonja )