Preskočite na glavni sadržaj

Outlook Origins festival prebacuje termin održavanja na kraj ljeta

Outlook Origins festival bass glazbe i soundsystem kulture, zbog komplikacija vezanih uz covid, neće se održati ovoga ljeta u srpnju već je datum održavanja pomaknut od 9. do 13. rujna, objavili su u ponedjeljak organizatori. 
vrijeme: 09.09.2021.

Veliki europski festival bass glazbe i soundsystem kulture ovo će se ljeto nakon desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo u Puli i jednogodišnje pauze prošlog ljeta, održati u Dalmaciji,  u Šibeniku i Tisnom.

Organizatori su u ponedjeljak objavili kako se festival ipak neće održati od 29. srpnja do 2. kolovoza, kako je prvobitno najavljeno.

Učinili su sve što je bilo u njihovoj moći kako bi se festival mogao održati u najavljenom terminu, međutim Hrvatska i dalje ostaje na Amber listi britanske vlade, što uzrokuje niz komplikacija u vezi putovanja, i njihove mogućnosti da realiziraju festival na postojećoj razini kvalitete.

Hrvatska je dala zeleno svjetlo za veća događanja na kraju ovog ljeta, dok je britanska vlada ovog tjedna najavila planove kojima će cijepljenima omogućiti putovanja bez restrikcija, čak i ukoliko se odnose na putovanja u rizične destinacije.

Sigurnost naših gostiju, osoblja, izvođača i lokalnog stanovništva nam je od najveće važnosti, i pomicanjem datuma održavanja na rujan, možemo jamčiti sigurnije događanje. To nam ujedno daje dozu pouzdanja da ćemo se napokon imati priliku okupiti bez obzira na sve, poručuju organizatori.

Ističu i da se sve ulaznice automatski prebacuju na nove datume.

Uskoro će biti objavljene i upute za vlasnike ulaznica koji ne mogu prisustvovati festivalu u vrijeme novoobjavljenih datuma kao i za sve one koji imaju neka dodatna pitanja ili zahtjeve.

Ulaznice za koje se zatraži povrat nakon toga će biti ponuđene onima koji su na listi čekanja. (Hina)