Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za registraciju u sklopu štanda Kreativna Europa MEDIA u Cannesu (Rok: 3.5.2024.)

Štand Kreativne Europe MEDIA i ove će se godine naći na filmskom sajmu Marché du Film u sklopu 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu, i to od 14. do 22. svibnja 2024.
vrijeme: 25.03.2024. - 03.05.2024.
url: https://www.mediadesk.hr/

Na štandu je tijekom najpoznatijeg događanja filmske industrije u godini moguće otkriti ekskluzivne filmske projekcije, proširiti vlastitu mrežu povezivanjem s ljudima iz industrije te nadahnuti se dijeljenjem iskustava i trendova u industriji s drugim profesionalcima.
 
Tako će i ovog svibnja štand Kreativne Europe MEDIA u Cannesu okupiti redatelje, audiovizualne profesionalce željne povezivanja s potencijalnim partnerima, distributere u potrazi za svježim sadržajem, producente spremne osigurati financiranje za svoj sljedeći projekt i mnoge druge stručnjake u industriji, a sudionicima će omogućiti da maksimiziraju svoje iskustvo na festivalu, umreže se i povećaju svoju vidljivost predstavljanjem svoje linije u online katalogu. Osim toga, europski prodajni agenti usmjereni na povećanje svoje međunarodne prodajne prisutnosti u Cannesu imat će osiguran namjenski prostor u sklopu štanda smješten na Rivieri.
 
Usluge štanda su besplatne, a svim sudionicima osiguran je poseban popust na cijenu akreditacije za industrijsko događanje u iznosu od 409 eura.
 
Sudjelovanje je namijenjeno samostalnim europskim audiovizualnim profesionalcima, odnosno onima koji su bazirani u Europi i koji nude europski sadržaj.
 
Više informacija o kriterijima te sam obrazac za prijavu na događanje moguće je pronaći na povezniciRok za registraciju je 3. svibnja 2024.