Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za besplatna masterclass predavanja FIRST CUT+ i RE-ACT-a

Zimska sesija masterclass predavanja FIRST CUT+, koja će se održati od 22. do 25. siječnja, a zajednički je organiziraju WEMW (When East Meets West), RE-ACT i FIRST CUT+, novi je program pokrenut s ciljem povećanja konkurentnosti i tržišne uspješnosti dugometražnih filmova iz Srednje i Istočne Europe.
vrijeme: 22.01.2021.
prijava: 21.01.2021

RE-ACT-ovi producenti, distributeri i prikazivači po prvi će put imati priliku zajedno s osam timova odabranih za sudjelovanje u programu FC+, pohađati seriju inspirativnih predavanja međunarodnih stručnjaka programa FC+.

Predbilježbe se primaju za sudjelovanje na najviše četiri od svih ponuđenih predavanja, uz osigurano sudjelovanje na barem dva od predavanja koje ste odabrali. 

U nastavku donosimo cjelokupan program sesije masterclass predavanja u sklopu programa FC+, a svoje mjesto rezervirajte na ovoj poveznici. Da biste osigurali svoje mjesto i pravovremeno dobili pristup direktnim poveznicama na predavanja, prijaviti se možete najkasnije do četvrtka, 21. siječnja. Zahvaljujući partnerskoj inicijativi RE-ACT, sudjelovanje na predavanjima je besplatno.

Opširnije...