Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 11. izdanje DUff-a (15.7.2022.)

Otvorene su prijave za jedanaesto izdanje međunarodnog filmskog festivala djece i mladih DUff 2022. Nakon prošlogodišnjeg jubilarnog izdanja, festival će se ove godine održati u tjednu od 10. do 16. listopada, dok će natjecateljski dio trajati od 13. do 16. listopada. Prijave su otvorene do 15. srpnja 2022.!
vrijeme: 12.05.2022. - 15.07.2022.
mjesto: Dubrovnik
url: https://www.facebook.com/DubrovnikFilmFestival/

Pozivamo sve mlade filmaše da svoja djela koja govore o okruženju u kojem žive, vlastitim problemima, ali i svim lijepim stvarima koje ih nadahnjuju prijave na dubrovački festival – navode u pozivu, a prijave se mogu podnijeti preko platforme FilmFreeway.

Nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog filma, slobodnog žanra te ona za najbolji tematski film – ove godine na temu slobode, uz apsolutni Grand prix festivala i nagradu publike.

DUff već jedanaest godina zajedničkim snagama organiziraju Ustanova Kinematografi Dubrovnik te udruge Luža i Škola filma Šipan uz svesrdnu pomoć i podršku vrijednih volontera, ali i mladih kreativaca.

'Ako imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte već nam se pridružite ove godine u Dubrovniku te provedite nezaboravna četiri filmska dana s nama' – poručuju organizatori.