Preskočite na glavni sadržaj

Otvara se ovogodišnje izdanje foto-natječaja PhotoCity – IGRA (Rok: 31.7.2024.)

Otvoren je poziv na prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju foto-natječaja PhotoCity, kojeg kao i prethodnih godina priređuje fotografska udruga KAF Sv.Lovreč. Ovogodišnja tema je: IGRA.
vrijeme: 11.07.2024. - 31.07.2024.

Prijave se otvaraju 11.VII a zaprimaju se sve do 31.VII '24. do 23:59.

Za razliku od proteklih godina, uvodi se nekoliko promjena:

- ove godine 6-eročlani žiri odlučivat će o izboru najboljih radova, a imena u žiriju biti će otkrivena po završetku prijava,
- za ovu godinu predviđene su novčane nagrade i to: za najbolju fotografiju - 250€, za drugu nagradu - 150€, te za treću - 80€. Autorica ili autor najbolje kolekcije koju žiri odabere, imat će priliku i privilegij ostvariti samostalnu izložbu u idućih godinu dana u rezdoblju od 2 tjedna u Galeriji 'Placa'.
- uz to, žiri će pohvaliti i nagraditi i još nekoliko radova koji zavrjeđuju posebne, unikatne kreacije u porculanu, jedne lovrečke umjetnice.
- ove godine za sudjelovanje potrebno je uplatiti i kotizaciju od 5€, a pojedinosti možete pročitati na https://files.fm/kaf.lovrec/f/2hc9324gzd

I ove godine pravo sudjelovanja imaju svi stanovnici Republike Hrvatske, stariji od 16 godina. Svaka osoba koja se prijavi može sudjelovati sa najviše 3 fotografije, pojedinačno, ili kao kolekcija.

Žiri će odabrati pored nagrađenih fotografija i one radove koji zavrjeđuju biti dijelom postava izložbe 'IGRA' čije će otvaranje, kao i proglašenje pobjedničkih fotografija svečano biti 10. kolovoza u 20 sati,  u Galeriji 'Placa',  na Dan općine Sv.Lovreč, i Lovrečeve, tradicionalne fešte koja se stoljećima na taj dan održava.

Sve prispjele fotografije na natječaj imat će priliku biti predstavljene u prizemlju Galerije, prilikom svečanosti proglašenja.