Preskočite na glavni sadržaj

Online umjetnička radionica Zoomiraj kulturu!

KOLEKTOR – Centar za vizualne umjetnosti, u suradnji s Udrugom Studio B, najavljuje umjetničku radionicu Zoomiraj kulturu. Radionica je namijenjena mladima od 18 do 24 godina.
prijava: 15.03.2021
mjesto: Split
url: http://www.splitfilmfestival.hr/

Radionica se sastoji od teorijskih predavanja, praktičnih vježbi, razgovora s umjetnicima, virtualnih šetnji izložbama i muzejima, podijeljenih u različite obrazovne module, koji polaznicima omogućuju upoznavanje i usavršavanje vlastitih znanja iz vizualnih i izvedbenih umjetnosti, te njihovo razumijevanje u svakodnevnom kontekstu.

Radionica je namijenjena mladima od 18 do 24 godina iz cijele Hrvatske.  Radionica je besplatna i za sudjelovanje je osim dobre volje potrebno posjedovati računalo i Internet vezu. Rok za prijavu je 15.3.2021., a broj sudionika ograničen je na 20 polaznika/polaznica. Projekt traje do 2.2.2022.

Za vrijeme radionice polaznici će proći kroz sljedeće module: Umjetnička fotografija / Obrada fotografije / Umjetničko snimanje / Montaža / Razgovor s umjetnikom / Virtualna šetnja muzejom / Plesna izvedba suvremenog plesa / Virtualna izložba

Radionice će se održavati radnim danima i prisustvo na svim programima je obvezno.

Prijaviti se mogu i osobe starije od 54 godine za module ‘Razgovor s umjetnikom’, ‘Virtualna šetnja muzejom, ‘Plesna izvedba suvremenog plesa’ i ‘Virtualna izložba’.

Radionica ZOOMIRAJ KULTURU osmišljena je tako da svi polaznici povećaju svoje kreativne i socijalne vještine, ali što je još važnije steknu osnove iz fotografije, montaže, snimanja, osnovne obrade fotografija, te osvijeste različite alate potrebne za razumijevanje suvremenih umjetničkih praksi.

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice:

https://bit.ly/3kBHgFW

Projekt provodi KOLEKTOR – Centar za vizualne umjetnosti u suradnji s Udrugom Studio B.

Dio radionica provodi udruga KONTEJNER - Biro suvremene umjetničke prakse.

Projekt "Zoomiraj kulturu" financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija na: https://www.facebook.com/zoomirajkulturu