Preskočite na glavni sadržaj

Online radionica: 'Manualna tehnika dirigenta kao pomoć vokalnim potrebama zbora'

Hrvatski sabor kulture najavljuje prvu ovogodišnju glazbenu radionicu za zborovođe na temu „Manualna tehnika dirigenta kao pomoć vokalnim potrebama zbora“ koja će biti održana 27. i 28. ožujka 2021. pod vodstvom Marka Skorina putem ZOOM aplikacije. 
vrijeme: 27.03.2021.
prijava: 25.03.2021
url: http://hrsk.hr/

Riječ je o programu osmišljenom prema Javnom pozivu Hrvatskog sabora kulture za predlaganje online autorskih i originalnih umjetničko-edukativnih seminara i/ili radionica namijenjenih voditeljima amaterskih kulturno-umjetničkih udruga u cilju poboljšanja njihovog rada u uvjetima socijalne distance, kao i ovladavanja digitalnom tehnologijom u svrhu dodatnog rada s pjevačima i zborovima.
Marko Skorin, nagrađivani je dirigent mlađe generacije sa švicarskom adresom koji je svoja prva dirigentska znanja sticao još za vrijeme studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu dirigirajući zborovima u Karlovcu i Zagrebu. Svoje obrazovanje i karijeru nastavio je izvan granica Hrvatske, u Austriji, Egiptu i Švicarskoj, gdje danas živi i radi. Na poziv Hrvatskog sabora kulture, nakon uspješnog seminara u srpnju 2020. osmislio je novi program interaktivne online edukacije na temu „Manualna tehnika dirigenta kao pomoć vokalnim potrebama zbora“, koji je otvoren za sve zainteresirane.

Dodatne informacije i prijave:
http://hrsk.hr/index2.php?pIDm1=6&pIDm2=10&pIDm3=13&pToken=de5e6d81ed34abde59e93808323bfc0ec0f79622