Preskočite na glavni sadržaj

Objavljen natječaj za 14. Memorijal Ive Kerdića (Rok: 31.3.2022.)

Muzej likovnih umjetnosti u Osijeku objavio je Natječaj za sudjelovanje na izložbi 14. Memorijal Ive Kerdića, triennale hrvatskog medaljerstva i male plastike. Prijave za natječaj primaju se do 31. ožujka 2022.
 
vrijeme: 23.09.2021. - 31.03.2022. Tradicionalna izložbena manifestacija Memorijal Ive Kerdića, triennale hrvatskog medaljerstva i male plastike održava se u Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku po četrnaesti put. Sukladno programu i praksi dosadašnjih izložbi, izložba se sastoji od selekcije suvremenog medaljerstva i male plastike te zasebne tematske ili samostalne izložbe.
Memorijal se održava prema novim Pravilima, koja su objavljena na Facebook i web stranici i organizatora, Muzeja likovnih umjetnosti.
 
Prijavu za sudjelovanje na Memorijalu potrebno je poslati u digitalnom obliku, putem e-maila, uz pridržavanje Pravila o organizaciji i radu izložbe „Memorijal Ive Kerdića“, triennale hrvatskog medaljerstva i male plastike (posebno: III., Uvjeti izlaganja; IV, Natječaj i sadržaj prijave) objavljenih na www.mlu.hr

Tekst Natječaja