Preskočite na glavni sadržaj

Objavljen Javni poziv za izlaganje u AK galeriji u 2023. godini (Rok: 9.7.2022.)

AK galerija, Koprivnica, poziva umjetnike/-ce i kustose/-ice da pošalju svoje prijave na Javni poziv za izlaganje u 2023. godini. 
vrijeme: 10.06.2022. - 09.07.2022.
url: https://www.facebook.com/atelierikoprivnica/

AK galerija kao jedino izvaninstitucionalno izlagačko mjesto i galerija suvremene umjetnosti u gradu Koprivnici, od 2013. godine kontinuirano izlaže i promovira suvremene umjetničke prakse te autore/ice koji se kreću u polju multimedijalne, eksperimentalne i interdisciplinarne umjetnosti.

Ovim putem pozivaju se svi autori/ice da prijave svoje radove ili serije radova (umjetničke projekte, instalacije, performanse, likovne, vizualne, audio ili multimedijalne radove). Natječaj je također otvoren za kustoske koncepcije (samostalne izložbe ili manje skupne izložbe) i za predavanja.
 
Prijave moraju sadržavati sljedeće podatke:

• Ime i prezime autora/ice / naziv kolektiva
• Kontakt mob. / tel.
• E-mail adresa
• Web adresa (ako postoji)
• Portfolio s radovima i biografijom
• Opis projekta koji sadrži:
- Naziv projekta
- Kratki opis projekta/artist statement (do 1 kartice teksta)
- Tehnički opis postava/dimenzije
 
Uz svaku prijavu potrebno je priložiti fotografije rada, skice ili dokumentaciju rada, skice ili dokumentaciju postava (ako postoji) i ostale materijale u .jpeg ili .pdf formatu.

Dodatni materijali mogu se slati WeTransferom, linkom na Google Drive ili linkom na već postojeću web adresu.
 
Prijave se šalju u slobodnoj formi (Word/PDF/PowerPoint/...) na mail:
atelieri.koprivnica@gmail.com
 
Rok za slanje prijava je 9. srpnja 2022. (nedjelja, 23:59).

Pristigle prijave ocjenjuje umjetnički savjet AK galerije, a svi prijavljeni autori/ce će biti obaviješteni mailom o statusu njihove prijave nakon provedbe žiriranja, najkasnije do 31.7.2022. Odabrani prijedlozi bit će objavljeni i javno te predloženi za financiranje Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske i Gradu Koprivnica kao dio godišnjeg galerijskog programa.
 
Za sva dodatna pitanja, možete se javiti na atelieri.koprivnica@gmail.com, putem Facebook stranice AK galerije ili na broj mobitela 091 762 3371.