Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za putničku Nagradu Dijana Klarić (Rok: 1.8.2022.)

Hrvatski klub putnika raspisao je Natječaj za dodjelu Nagrade Dijana Klarić. Nagrada je osnovana u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja.
vrijeme: 09.06.2022. - 01.08.2022.
url: https://www.hrvatskiklubputnika.com/

Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija:
  • Putopis
  • Putopisna fotografija
  • Putopisni film ili video
  • Putnički projekt
  • Putnik godine
Rok za prijavu je 1. kolovoza 2022. u ponoć, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku u rujnu ove godine.

Prijave se šalju na e-mail adresu: nagradadijanaklaric@gmail.com
U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratka obrazloženja. U kategorijama „Najbolji putopis“, „Najbolja putopisna fotografija“ i „Najbolji putopisni film ili video“ e-mailu je potrebno priložiti uradak (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio filma), a za kategorije „Najbolji putnički projekt“ i „Putnik godine“ potrebno je poslati minimalno 1 karticu opisa po čemu je prijavljeni projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. E-mailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja). Kandidati se mogu prijaviti sami ili ih može prijaviti druga osoba.

Detalje natječaja potražite na stranici www.hrvatskiklubputnika.com, Facebook stranicama „Nagrada Dijana Klaric“ i “Croatian Travel Festival” ili upitom na navedenu e-mail adresu.