Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za primanje novih članova i članica u HDD (Rok: 14.4.2023.)

Hrvatsko dizajnersko društvo raspisalo je natječaj za primanje novih članova. Rok za prijavu je do petka 14. travnja 2023.
vrijeme: 15.03.2023. - 14.04.2023.
url: http://dizajn.hr/

HDD poziva sve zainteresirane kandidate i kandidatkinje koji udovoljavaju uvjetima propisanim Pravilnikom za primanje u članstvo da se prijave za jednu od sljedećih kategorija:

- profesionalci, 
- pripravnici,
- studenti.

Hrvatsko dizajnersko društvo (HDD) strukovna je udruga profesionalnih dizajnera, osnovana 1983. godine, čija je djelatnost usmjerena afirmaciji i napretku dizajna u Hrvatskoj, njegovoj promociji i valorizaciji te zastupanju interesa i statusa struke, odnosno članova HDD-a kao ključnih nositelja dizajnerske struke u Hrvatskoj. HDD je aktivan član međunarodnog strukovnog udruženja ico-D (International Council of Design). Od svog osnutka, HDD potiče afirmaciju pojma, značaja i vrijednosti dizajna u Hrvatskoj te djeluje na uspostavi pravila struke dizajna kao društveno i tržišno relevantne djelatnosti, a u svojim članovima potiče profesionalnu odgovornost i stalnu edukaciju te kreativno i inovativno razmišljanje u dizajnerskoj praksi.

Propozicije natječaja i informacije o prijavi