Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za najbolju haiku pjesmu 2022. (Rok: 10.10.2022.)

Gradska knjižnica 'Juraj Šižgorić' Šibenik je četvrtu godinu zaredom u sklopu obilježavanja manifestacije Mjesec hrvatske knjige raspisala Natječaj za najbolju neobjavljenu haiku pjesmu. Rok za slanje pjesme je 10. listopada 2022.
vrijeme: 08.09.2022. - 10.10.2022.
mjesto: Šibenik
url: http://www.knjiznica-sibenik.hr/

Uvjeti natječaja:
Jedna osoba na natječaj može prijaviti samo jednu pjesmu.
Tema pjesme je knjiga ili čitanje.
Budući da je natječaj anoniman, pjesmu, u Word dokumentu, treba poslati označenu šifrom, elektroničkom poštom na adresu Knjižnice gks@knjiznica-sibenik.hr (kao predmet treba navesti „Haiku natječaj“). U istoj poruci treba poslati i razrješenje šifre s osobnim podacima (imenom i prezimenom, adresom i brojem telefona).
Podatci o članu/članovima prosudbenog povjerenstva bit će objavljeni nakon završetka natječaja.
Najbolje pjesme bit će predstavljene u Mjesecu hrvatske knjige 2022.
 
Napomena:
Knjižnica ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakve sporove vezane za vlasništvo, odnosno autorska prava nad poslanim pjesmama. Ako neki od sudionika Natječaja pošalje pjesmu na koju nema autorsko pravo ili na drugi način zloupotrijebi tuđa prava, Knjižnica neće snositi nikakvu odgovornost. Autorska i srodna prava pripadaju sudionicima.
Knjižnica stječe pravo korištenja pjesama prijavljenih na Natječaj bez plaćanja naknade autorima. Knjižnica se obvezuje da će prilikom korištenja pjesama navesti ime i prezime njihova autora. Knjižnica ima pravo na objavljivanje pjesama prispjelih na Natječaj na svojim mrežnim stranicama ili u zasebnoj knjizi (zbirci pjesama)
 
Natječaj je objavljen na mrežnoj http://www.knjiznica-sibenik.hr/ i Facebook stranici Knjižnice https://www.facebook.com/gradska.knjiznica.sibenik.