Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za kratku priču Knjižnice i čitaonice 'Fran Galović' Koprivnica 2020.

'Ljubav u Koprivnici u vrijeme korone' kreativni je natječaj za najbolju kratku priču s temom ljubavi u kriznim uvjetima čija je radnja smještena u grad Koprivnicu, na koprivničke ulice i u koprivničke kvartove. Kreativni natječaj trajat će do 31. kolovoza 2020.!
prijava: 31.08.2020
mjesto: Koprivnica
url: http://www.knjiznica-koprivnica.hr
Iako epidemiološke mjere nalažu socijalnu distancu, ljubav u vrijeme korone poprima različite oblike i nalazi svoj put, bilo fizički ili virtualno.

 

Natječaj je namijenjen svima koji se vole kreativno izražavati riječima. Cilj je potaknuti literarno stvaralaštvo o Koprivnici te po motivima najboljih priča organizirati književne šetnje i doprinijeti novom vidu kulturnog turizma u Koprivnici.

 

Na natječaj se mogu prijaviti tekstovi pisani hrvatskim standardnim jezikom. Priča, a ni dio priče ne smiju biti prethodno objavljeni. Priča može imati do 10 kartica (18 000 znakova s prazninama), a njezina radnja mora biti smještena u ambijent grada Koprivnice. Priče treba poslati na adresu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica do 31. kolovoza 2020. s oznakom „Natječaj za kratku priču 2020.“. O pobjednicima, koje očekuju zanimljive nagrade i javna promocija priče, odlučivat će stručni žiri.

 

Detaljnija pravila kreativnog natječaja pratite od 1. srpnja 2020. godine na mrežnoj stranici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica www.knjiznica-koprivnica.hr.