Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za hrvatsku turističku nagradu 'Kulturna atrakcija godine' (Novi rok: 20.8.2022.)

Nagrada HTZ-a 'Kulturna atrakcija godine' dodijelit će se kulturnim turističkim atrakcijama regionalne/nacionalne razine atraktivnosti koje doprinose turističkom iskustvu destinacije. Prijaviti se mogu subjekti koji svojim gostima pružaju jedinstveno iskustvo posjete svojoj atrakciji te pokazuju inovativnost i faktor različitosti koji ih izdvaja od ostalih atrakcija.
vrijeme: 22.07.2022. - 20.08.2022.
url: https://www.htz.hr/hr-HR/projekti-i-potpore/godisnje-hrvatske-turisticke-nagrade
Za natjecanje u ovoj kategoriji mogu se prijaviti turističke atrakcije u domeni kulture koje godišnje ostvare preko 20.000 posjeta. Nagrada se uručuje atrakcijama koje se mogu posjetiti u njihovo objavljeno radno vrijeme. Turističke atrakcije koje se ovdje prijavljuju isključuju događaje, no mogu biti npr.: muzeji, izložbe, galerije, dvorci, i sl. Prijaviti se mogu subjekti koji posluju kao turističke atrakcije za koje se plaća ulaznica, ali i one koje ne naplaćuju ulaz. Prijavljeni subjekti moraju pružati svojim gostima jedinstveno iskustvo posjete atrakciji te pokazati inovativnost i faktor različitosti koji ih izdvaja od ostalih atrakcija. Subjekti koji se prijavljuju u ovoj kategoriji moraju biti registrirani za pružanje usluga poslovanja kao turistička atrakcija te ostalih s time vezanih aktivnosti. Informacije o prijavi→

Rok za podnošenje kandidatura za kategorije nagrada Destinacija godine, Događaj godine, Kulturna atrakcija godine, Prirodna atrakcija godine, Jedinstveni gastronomski doživljaj godine i „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ koji je trebao biti do 12. kolovoza 2022., prolongiran je do 20. kolovoza 2022.