Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za 16. 'Splitsku.tiramolu' (Rok: 1.12.2021.)

Udruga 'Splitski portal' raspisala je natječaj za 16. 'Splitsku.tiramolu', tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa, s rokom prijave do 1. prosinca 2021. godine.
vrijeme: 22.11.2021. - 01.12.2021.
url: http://www.split.com.hr/novosti/kultura/otvorene-prijave-za-16-splitskutiramolu

Radovi najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) i ovoga puta izložit će se u Galeriji fotografija Fotokluba Split od 10.12. 2021. do 28.12.2021., a postav će ove godine birati nagrađivani  fotoreporter Zvonimir Barišin.
Zvonimir Barišin pažnju publike i struke najviše plijeni fotografijama s motivima različitih meteoroloških pojava. Bilo da se radi o prikazu veličanstvene ljepote prirode ili njezina bijesa s katastrofalnim posljedicama, njegove fotografije nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Njegove fotografije objavljene su u većini značajnijih svjetskih i domaćih medija. Uz reportersku fotografiju, njegova ljubav je i wedding fotografija koju već dugi niz godina radi kao dio fotografskog studija „MARKO“ u Kaštel Starom. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja.

"Splitska.tiramola" i ovog puta ima humanitarni karakter, jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe uz dozvolu autora prodavat će se na 20. humanitarnoj akciji "A di si ti?" udruge "MoSt", na splitskoj Rivi 11. prosinca 2021., u sklopu koje se već tradicionalno u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke.

Mladi kreativci, zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 1. prosinca pošaljite svoje radove pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti!

Pravila natječaja