Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj galerije Modulor za izlaganje u 2023. godini (Rok: 17.6.2022.)

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor (za arhitekturu i dizajn) raspisale su natječaj za samostalne izložbe, kustoske koncepcije i problemske izložbe vezane za arhitekturu i dizajn te fotografiju u 2023. godini. 
 
vrijeme: 12.05.2022. - 17.06.2022.
url: https://cekate.hr/

Prijava treba sadržavati:
– zamolbu za izlaganjem u 2023. godini, uz kontakt autora/prijavitelja
– životopis autora ili nosioca koncepcije izložbe,
– koncept izlaganja,
– popratnu dokumentaciju (katalozi, fotografije, ostalo)

Savjet Galerije u sastavu: Ljubomir Miščević, Branka Hlevnjak, Lidija Butković Mićin – selekcionira sve pristigle prijave na Natječaj. 
 
Prihvaćene prijedloge godišnjeg programa Galerija prijavljuje na natječaj Gradskog ureda za kulturu, a dio prijedloga i na Ministarstvo kulture i medija RH. Rezultati natječaja (Grada i Ministarstva kulture) poznati su početkom 2023. godine (obično u ožujku).

Detaljnije informacije mogu se dobiti na tel. 091 3027 412, a prijave se mogu donijeti osobno, poslati poštom ili e-mailom (modulor.cekate@gmail.com) do 17. lipnja 2022.godine.

Preporuka:

Pogledati izložbeni prostor prije prijave ili nazvati radi više informacija o tehničkim uvjetima za izlaganje; prostor nema postamenata, prolazan je, iz njega se ulazi u kazališnu dvoranu te je izlagački program uvjetovan prolaznošću prostora i velikim protokom ljudi.
Ukoliko se zbog ovogodišnje situacije sa COVID 19 virusom bude trebalo pridržavati posebnih mjera, predlažemo da se pri pisanju prijave razmisli i o alternativnom (virtualnom) načinu prezentiranja rada.

Adresa:
Centar za kulturu Trešnjevka
Galerija Modulor (za Natječaj za izlaganje u 2022.)
Park Stara Trešnjevka 1
10 000 Zagreb
modulor.cekate@gmail.comhttps://cekate.hr/program/natjecaj-galerije-modulor-za-izlaganje-u-2023/