Preskočite na glavni sadržaj

Natalie Cole u Zadru i Opatiji!

Velika jazz diva Natalie Cole, koja u organizaciji Koncertne direkcije Zagreb i agencije Star ovo ljeto po prvi puta dolazi u Hrvatsku, održat će koncerte 23. srpnja na zadarskom Forumu i 24. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici.
vrijeme: 23.07.2010.
mjesto: Zadar, Forum; Opatija, Ljetna pozornica
url: http://www.kdz.hr
Hrvatskoj publici nudi se izuzetna prilika čuti sjajnu glazbenicu Natalie Cole, dobitnicu devet nagrada Grammy te ostalih prestižnih glazbenih nagrada kao što su NAACP Image Award ili American Music Awards, koja je surađivala s brojnim velikanima svjetske glazbene scene, između ostalog i s Joseom Carrerasom te Placidom Domingom. Natalie Cole ponosna je vlasnica i zvijezde na holivudskoj stazi slavnih.

Na programu koncerta nalaze se neki od najpoznatijih svjetskih klasika kao što su oni njezinog oca Nat King Colea "Unforgettable" i "When I Fall In Love", koje je snimila zajedno s njim zahvaljujući naprednoj tehnici, potom ''Pink Cadillac'', ''This Will Be'', ''Sophisticated Lady'', itd.

Koncerte u Zadru i Opatiji otvorit će hrvatski tenor Ivo Gamulin Gianni, ekskluzivni gost hrvatskog dijela europske turneje Natalie Cole. Ivo Gamulin Gianni jedan je od najtalentiranijih hrvatskih tenora, a do sada je objavio dva albuma, debitantski „Ljubav to si ti“ te „Ljubav to si ti - Live CD“ + DVD izdanje snimljeno na sjajnom koncertu u Lisinskom.

 www.kdz.hr