Preskočite na glavni sadržaj

Manifest održive digitalne umjetnosti

Rezultat rada mediaLAB radne grupe re|sys koja se u hacklabu01 sastajala tijekom 2019. godine, dobiva oblik Manifesta održive digitalne umjetnosti koji će biti lansiran u internetska bespuća 23. prosinca, u 20 sati. Manifest će za uređivanje, nadogradnje i izmjene biti otvoren i dostupan svima zainteresiranima u cyberspace-u i u meatspace-u hacklab01 u AKC Medika.
vrijeme: 23.12.2019. 20 h
mjesto: Zagreb; hacklab01, AKC, Pierottijeva 11
url: https://hacklab01.org/blog/medialab
Uz narativno obličje, manifest će biti prezentiran i u formatu hipermedijskog djela (u nastajanju).

 

Objavom manifesta mediaLAB ne prestaje s radom, već cilja dodatno se širiti, prihvaćati dodatna stajališta i nadograđivati se te u 2020. podržati produkciju novih djela.

 

Sudjelovanje je otvoreno svima zainteresiranima za novomedijsko umjetničko stvaralaštvo (a posebice onima bez prethodnog iskustva sa slobodnim softverima i umjetničkim digitalnim formama te pojedinkama/cima koje/i nisu već uključene/i u institucionalne tehničke i/ili umjetničke programe i tradicionalne društvene strukture).

 

Više o mediaLAB-u nalazi se na poveznici - https://hacklab01.org/blog/medialab

 

Ponedjeljak, 23.12.2019., 20:00

hacklab01, AKC, Pierottijeva 11, Zg

Ulaz slobodan!

***

Hacklab01 projekt je pri AKC Attack i podržan je sredstvima Ministarstva kulture RH, Grada Zagreba te Zaklade Kultura Nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.