Preskočite na glavni sadržaj

Javno predavanje Mathiasa Noschisa (Alphapanda) o filmskom marketingu

DKE – Ured MEDIA Hrvatske organizira radionicu s Mathiasom Noschisom, osnivačem Alphapande, marketinške agencije posvećene filmu, u okviru koje će se 4. travnja, u 10 sati, održati predavanje otvoreno za javnost.
vrijeme: 10 h
mjesto: Zagreb; Kuća Europe, Ulica Augusta Cesarca 4
Razvoj filmskih marketinških strategija - program

 

DKE – Ured MEDIA Hrvatske organizira intenzivno dvodnevno događanje s ciljem stručnog usavršavanja u području filmskog marketinga. Događanje otvara javno predavanje Mathiasa Noschisa na navedenu temu pa su svi zainteresirani dobrodošli 4. travnja u 10 sati, u Kući Europe (Ulica Augusta Cesarca 4).

 

Predavanje će biti usmjereno na glavne aspekte filmskog marketinga. Prvi dio prezentacije osvrnut će se na elemente uspješnih filmskih marketinških strategija (tržišno pozicioniranje, detektiranje ciljane publike, benchmarking), dok će drugi dio predavanja biti posvećen primjerima uspješnica u europskom igranom i dokumentarnom filmu. U tom dijelu istražit će se kako promidžbene aktivnosti mogu biti implementirane u različitim fazama proizvodnje filmskog djela, osobito putem društvenih medija. Predavanje će se odvijati na engleskom jeziku.

 

Program usavršavanja nastavlja se potom u obliku dviju radioničkih cjelina:

 

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, no s obzirom na ograničen broj mjesta, ljubazno molimo da svoje rezervirate na vrijeme, zaključno s 3. travnja do ponoći, putem platforme Entrio.*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE – Ured MEDIA Hrvatske.

 

Izvor: HAVC