Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za predlaganje projekata kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske (Rok: 15.12.2022.)

Objavljen je Javni poziv za predlaganje projekata kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske koji će se provoditi u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova i diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u svijetu.
vrijeme: 15.11.2022. - 15.12.2022.
url: https://mvep.gov.hr/ministarstvo/natjecaji/9625

Pravo podnošenja prijava na raspisani Javni poziv imaju udruge, umjetničke organizacije, ustanove, samostalni umjetnici i fizičke osobe, koje obavljaju djelatnost u području kulture, znanosti i umjetnosti na području Republike Hrvatske.
Prijavitelji mogu prijaviti projekte za sljedeća područja: - glazba - glazbeno-scenska umjetnost - književnost - povijest - znanost i obrazovanje - kazalište - kulturni identitet i kulturna baština - likovna i vizualna umjetnost - film - dizajn - arhitektura.

Dokument Javog poziva→
 
- Uputa za prijavitelje
- Popis predloženih projektnih aktivnosti diplomatsko-konzularnih predstavništava RH

Kompletna natječajna dokumentacija s pripadajućim obrascima za prijavu objavljena je na mrežnim stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Rok za slanje prijava je do 15. prosinca 2022.