Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora Saveza udruga KAoperative

Savez udruga KAoperativa poziva zainteresirane udruge u nezavisnoj kulturi, udruge civilnog društva, udruge mladih i za mlade, neformalne inicijative u kulturi, umjetnike, performere, grupe i pojedince da ih kontaktiraju vezano za korištenje privremenog prostora kojim Savez upravlja (Matice hrvatske 4, 3. kat) odnosno zajedničko provođenje programa na otvorenim javnim prostorima.
vrijeme: 29.02.2024. - 31.12.2024.
mjesto: Karlovac
url: https://kaoperativa.org/

Savez udruga KAoperativa u partnerstvu s Gradom Karlovcem upravlja privremenim prostorom namijenjenim za provedbu programa nezavisne kulture i mladih. Prostor je otvoren početkom 2023. godine kako bi se djelomično osigurao nedostatak Male scene i Urbanog parka koji se nalaze u trenutnoj obnovi.

Privremeni prostor nalazi se u zgradi Hrvatske pošte - Matice Hrvatske 4 na 3. katu i otvoren je za velik broj aktivnosti koje su se provodile na Maloj sceni i Urbanom parku HD.

Pozivom Savez KAoperativa osigurava prostor za rad i razvoj nezavisne kulture i društvene scene te pruža podršku u provođenju glazbenih, scenskih, izložbenih, plesnih, koncertnih, edukacijskih, produkcijskih te društvenih i javnih djelatnosti.

Savez Udruga KAoperativa kao upravitelj prostora vrši i izbor programa čija se provedba sufinancira sredstvima donatora, te daje tehničku i logističku podršku u provedbi aktivnosti.

Djelovanje prostora i aktivnosti provode se uz sufinanciranje Grada Karlovca, Zaklade Kultura nova i Karlovačke županije.

Za prijave programa te više informacija molimo da se kontaktira putem emaila malascenahd@gmail.com, telefon 095 3221214 ili osobno u prostorijama Saveza.

Sadržaj medijske objave isključiva je odgovornost Saveza Udruga KAoperativa.