Preskočite na glavni sadržaj

Izložba fotografija u Zagrebu kao posveta dosadašnjim 'Fragmentima odrastanja'

Kao uvod u varaždinski susret 'Fragmenti odrastanja', ali i posvetu svim dosadašnjim kao i budućim putujućim razgovorima, u zagrebačkom će se klubu 'Botaničar' u ponedjeljak, 27. veljače, s početkom u 19 sati, otvoriti istoimena izložba fotografija mladih autorica Karle Jurić, Ive Trojanović (925STUDIO) i Brune Kazinoti. 
vrijeme: 27.02.2023. - 26.03.2023.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/pukotine.hr

Polazeći od pretpostavke kako nitko od nas ne prolazi kroz život bez neke svoje pukotine te su one dio ljudske cjelovitosti i ne treba prema njima imati predrasude, kroz događanje Fragmenti odrastanja u razgovorima s mladima obuhvaćaju se pulsne točke njihova sazrijevanja, od utjecaja aktualnih globalnih i pojedinačnih traumatičnih događaja, preko pitanja o seksualnosti, izazova osamostaljivanja i odgovornosti, do tema poput odnosa mladih i medija ili društvenih mreža. Svaki je događaj koncipiran u dva dijela u kojima se nakon moderiranog razgovora s pozvanim gostima druženje i razgovor sa sudionicima nastavlja u neformalnijoj atmosferi. Sve one kojima je bliži Zagreb, još jednom pozivamo da pogledaju izložbu fotografija koja će nakon 26. veljače biti otvorena još mjesec dana za sve zainteresirane.
 
PUKOTINE su suradnički program Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (PrevLab-a), kolektiva BoliMe i organizacije FamilyLab, uz podršku Ureda UNICEF-a za Hrvatsku.
 
Vezana vijest: Fragmenti odrastanja – razgovori o mentalnom zdravlju mladih u Varaždinu i izložba u zagrebačkom 'Botaničaru'