Preskočite na glavni sadržaj

Ivana Kutuzović izlaže u Galeriji Razvid

Otvorenje izložbe Ivane Kutuzović u Galeriji Razvid (Pučko otvoreno učilište Zaprešić) bit će upriličeno u petak 10. studenoga u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 03. prosinca 2017.
vrijeme: 10.11.2017.
mjesto: Zaprešić, Galerija Razvid

Izložba fotografija i slika koje predstavljaju specifičan pogled na zbilju sagledavajući odraz vremena kroz slojeve pejzaža i portreta. Tišina, mirnoća, uznemirenost i šum biti će odgovornost promatrača. Crvena i zelena boja prevladavaju kao simbol odnosa procvata i uništenja s ciljem zaustavljanja specifičnih iskustava i povijesnih činjenica koji usporedno žive u sadašnjem vremenu.

Rad Ivane Kutuzović (Slavonski Brod 1976.) uključuje slikarski medij, fotografiju, crteže i kombinirane tehnike. U svojem radu izražava odnos pojedinca naspram društva te utjecaj društva na tog istog pojedinca u lokalnom i globalnom kontekstu. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2005. godine u klasi prof. Eugena Kokota. Ova autorica izlagala je na više samostalnih i skupnih izložbi u Hrvatskoj, Sloveniji i Americi. Sudjelovala je na više umjetničkih kolonija, stalna je suradnica i voditeljica radionica u Muzeju Brodskog Posavlja u Slavonskom Brodu. 

Radionica: 16.11. u 19:00 sati besplatna likovna radionica u Galeriji Razvid na temu postavljene izložbe Refleksije, autorice Ivane Kutuzović. Poželjno je ali nije uvjet donijeti stare ili neupotrebljive fotografije kao materijal za radionicu. Obavezne prijave na mail: galerija.razvid@gmail.com ili br.tel. 099 231 2985