Preskočite na glavni sadržaj

HAVC: Raspisani Javni pozivi za proizvodnju i razvoj filmova te za razvoj serijskih televizijskih djela u 2023. godini

Objavljeni su Javni pozivi za poticanje proizvodnje filmova, razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova te za razvoj scenarija i projekata serijskih televizijskih djela.
vrijeme: 16.01.2023. - 14.09.2023.
url: https://havc.hr/

Cjelovite tekstove Javnog poziva, informacije o rokovima i prijavnice potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici O nama / Javni pozivi (Što i kako financiramo) u podrubrici "Proizvodnja audiovizualnih djela" i "Razvoj scenarija i razvoj projekata audiovizualnih djela" te "Razvoj scenarija i projekata televizijskih djela". 
 
Prijave na Javni poziv za poticanje proizvodnje filmova podnose se u dva roka: do 15. ožujka i do 14. rujna 2023. godine. 
 
Prijave na Javni poziv za poticanje razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova podnose se u dva roka: do 14. ožujka i do 14. rujna 2023. godine.
 
Prijave na Javni poziv za poticanje razvoja scenarija i projekata serijskih televizijskih djela podnose se u dva roka: do 9. ožujka i do 12. rujna 2023. godine. 
 
Ovom vas prilikom podsjećamo da se tekstovi svih otvorenih javnih poziva i rezultati dosad zaključenih nalaze u rubrici Javni pozivi, raspodijeljeni po kategorijama. Sve daljnje rokove javnih poziva HAVC-a možete pratiti i putem našeg Kalendara događanja u sekciji Infocentar
 
Izvor: HAVC